Двама полицаи от Кюстендил станаха за пример и заслужиха адмирации. Малко преди

...
Двама полицаи от Кюстендил станаха за пример и заслужиха адмирации.
Малко преди
Коментари Харесай

За пример: Полицаи пренесоха на ръце жена в инвалидна количка, за да гласува

Двама служители на реда от Кюстендил станаха за образец и заслужиха възторженостти.
Малко преди обед пред постройката на Основно учебно заведение " Даскал Димитри “ в града дойде жена в инвалидна количка, която желаеше да упражни правото си на глас в една от секциите, разкрити в образователното заведение.
На входа на постройката е инсталирано оборудване, посредством което хората с увреждания да преодоляват стръмните стъпала, само че се оказа, че платформата се е развалила и дамата няма по какъв начин да влезе в изборното помещение.
Дежурите служители на реда - старши сержанти Димитър Димитров и Васил Василев, оказаха подпомагане на старата жена и на ръце придвижиха нея и тежката електрическа инвалидна количка до входа.
По този метод Виолета Горова съумя да упражни правото си на глас. " Много ми е неловко, че тормозих хората. Благодаря на момчетата “, сподели Виолета Горова. Тя показа, че не пропуска да гласоподава.  " Гласувах нещата да не са толкоз трагични, колкото са през последната година. Стоките, като ги погледнем в магазина, е нещо ужасно.
Всичко се покачва. Купувам единствено най-необходимото, само че когато имаш и други разноски - съкращаваш. Купувам медикаментите си за сметка на храната “, показа още Виолета Горова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР